Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

Damaszkuszi rózsa rituálé

Life.hu: Masszázs a testnek, megnyugvás a léleknek – A legújabb masszázstrendek

A masszázs ma már nemcsak egyszerű izomlazítást, a sporttól és a mindennapi tevékenységektől leterhelt test átgyúrását jelenti, hanem ennél sokkal többet. A legújabb masszázsfajták amellett, hogy ellazítják a testünket, a lelkünk “csomóit” is képesek kioldani.

A teljes cikk ide kattintva olvasható

Fülgyertya: RTL Klub – Csak csajok

Lávaköves masszázs: RTL Klub – Csak csajok

Repara: Érintésről érintésre

Dundi&Dögös média portálon való megjelenés

Farkas Katával, a Kata Wellness Szalon vezetőjével és megálmodójával készítettem interjút a náluk megtalálható legnépszerűbb masszázsokról, kiváltképp a lávaköves masszázsról melynek története a régúlt időkbe kalauzol vissza bennünket.

Hogyan jött az ötlet?

Farkas Kata: A szándék a masszázs kezelések általi gyógyításból indult ki, mára pedig az érintéssel való különleges kommunikáció átadása, vagyis ezen technikák tanítatása felé vette az irányt. Terapeutáknak, szakembereknek, téma iránt érdeklődőknek, és családtagoknak, hiszen a családokban különösen fontos az érintéssel való kommunikálás.
Melyek a legnépszerűbb masszázs kezelések?

Tovább »

Az álom c. versem megjelenése a Garbó kiadó Ígéretek című Antológiában

igeretek

Könyvmegjelenés – Mesterségem címere: A Nő

boritoEgy telefonhívás, ami megváltoztatja az ember saját magáról alkotott képét „Antalfia Evelin vagyok, az Andalúz Média könyvkiadótól telefonálok, Farkas Katát keresem. Egy könyvsorozatot készítünk, melyben szakmájukban sikeres nőket szólaltatunk meg. Vállalná a megjelenést ebben a könyvben?” A meglepődöttség, a megtiszteltetés, és az öröm érzései kavarogtak bennem e szavak hallatán, már csak azért is, mert sikerült megint teremtenem, hiszen korábban csak úgy azt mondtam, eljön az idő amikor majd valaki megkérdezi tőlem, ki vagyok, honnan jöttem, és merre tartok… és hogy ezt húsz kiválasztott Nő egyikeként tehettem meg, az volt számomra az igazi teremtés, az igazi csoda! Tovább »